SVATOJÁNSKÉ ROSTLINY NA VAŘENÍ I KOUZLENÍ 23. 6. 2018

 

Terénní seminář mezi záhonky dendrologické zahrady a kulinární workshop pod vedením autorky knih Květinová kuchařka, Notes Květinové kuchařky a Kytky k jídlu v receptech i herbáři RNDr. et Mgr. Jany Vlkové. Na semináři se naučíte poznávat některé planě rostoucí i kulturní jedlé byliny vrcholného léta, dozvíte se, jak je sušit a uchovávat. A jako svatojánský bonus si vyslechnete i pověry a pověsti o devateru kvítí. V rámci workshopu si připravíte lahodný pokrm z nasbíraného býlí a běžně používaných surovin. Na závěr akce si pochutnáte na unikátním jídle s originálním příběhem.


Datum: sobota 23. června 2018

Čas: od 14:00 do 17:30

Místo: Návštěvnické centrum a areál Dendrologická zahrady

Lektorka: RNDr. et Mgr. Jana Vlková

Akce pro 12 -15 zájemců

Cena akce 500 Kč

 

Rezervace